GARMIN vivoactive 4s, Black/Slate

  • Ima video
Besplatna dostava   Preporučujemo  
8182
010-02172-14
VIVOACTIVE
Novo
2 godine
Dostupan za isporuku

Očekivano vrijeme isporuke na vašu adresu na dan: 04.08.2021


2.350,00 kn
Naruči
Opis proizvoda

Od zamjenjivih narukvica do izdržljivih Corning® Gorilla® Glass 3 stakala, ovaj je pametni sat napravljen za neprestano nošenje. Zadržite ga na ruci i kada ste u vodi, budući da je vodootporan do 5 ATM. Zahvaljujući uvijek uključenom zaslonu Garmin Chroma Display™ čitljivom na sunčevoj svjetlosti, gledanje je jednostavno pri svakom osvjetljenju. Tomu dodajte trajanje baterije od do 7 dana u načinu rada pametnog sata i do 5 sati u GPS načinu rada s glazbom i dobili ste sat koji nikad nećete poželjeti skinuti.


Detaljan opis

GPS pametni sat manjih dimenzija napravljen za aktivan stil života

Neprestano pratite svoje zdravlje s pomoću funkcija pulsnog oksimetra1 i senzora energije Body Battery™ te praćenjem disanja, menstrualnog ciklusa, stresa, sna, pulsa2, hidracije i drugih značajki

Jednostavno preuzimajte pjesme na svoj sat, uključujući popise pjesama sa Spotify® ili Deezer računa te povežite slušalice (prodaju se zasebno) za slušanje glazbe bez telefona

Snimajte sve načine kretanja uz više od 20 unaprijed učitanih GPS aplikacija i sportskih aplikacija za sportove u zatvorenom, uključujući jogu, trčanje, plivanje i još mnogo toga

Nabavite animirane vježbe koje se jednostavno prate izravno na zaslonu svoga sata, uključujući vježbe za snagu, kardio, jogu i pilates

Trajanje baterije: do 7 dana u načinu rada pametnog sata; do 5 sati u GPS i glazbenom načinu rada

Pratite sve

Kada kažemo najširi dostupan raspon funkcija za cjelodnevno praćenje zdravlja, zbilja to mislimo.

Senzor energije Body Battery: mjeri razine energije u vašem tijelu kako biste pronašli najbolje vrijeme za aktivnost i odmor.

Senzor pulsnog oksimetra1: mjeri zasićenost vaše krvi kisikom tijekom dana i dok spavate kako bi ustanovio koliko vaše tijelo dobro apsorbira kisik.

Praćenje menstrualnog ciklusa: u aplikaciji Garmin Connect™ omogućuje vam praćenje ciklusa, bilježenje fizičkih i emocionalnih simptoma te učenje o tjelovježbi i prehrani u svakoj fazi vašeg ciklusa. Primajte obavijesti i druge stavke na svom satu preuzimanjem aplikacije Connect IQ™.

Praćenje hidracije: omogućuje vam praćenje dnevnog unosa vode kako bi vam pomoglo da ostanete hidrirani.

Praćenje disanja: bilježi kako dišete tijekom dana, dok spavate i tijekom aktivnosti disanja i joge.

Napredno praćenje spavanja: dijeli vašu noć na laganu, duboku i REM duboku fazu kako bi vam pružilo potpunu sliku o kvaliteti vašeg sna.

Praćenje stresa: otkriva proživljavate li miran, uravnotežen ili stresan dan. Podsjetnici za opuštanje čak će vas pozivati da obavite kratku aktivnost disanja.

Mjerenje pulsa na zapešću2: stalno bilježi vaš puls i upozorit će vas ako puls ostane visok dok se odmarate. Također mjeri i vaš napor tijekom aktivnosti.

Napravljen za svakodnevno nošenje

Animirane vježbe na vašem zapešću

Došao je kraj lovu na videozapise ili trenere radi demonstracija vježbi. Ovaj je sat opremljen animiranim vježbama za kardio, snagu, jogu i pilates koje se lako prate i koje možete gledati na zaslonu svog sata. Birajte između prethodno učitanih animiranih vježbi ili preuzmite nove s aplikacije Garmin Connect.

Sve aktivnosti koje volite

S više od 20 prethodno učitanih GPS aktivnosti i aktivnosti u zatvorenom – uključujući hodanje, trčanje, biciklizam, plivanje u bazenu, golf i drugo – ovaj sat može vam pomoći da pratite svaki način na koji se krećete. Možete i stvarati prilagođena vježbanja na aplikaciji Garmin Connect.

Udahnite

Ovaj sat pruža niz strukturiranih aktivnosti disanja. Kada se želite opustiti ili usredotočiti, možete započeti aktivnost disanja i ovaj će sat pratiti vaš stres i disanje kako biste bolje razumjeli kako dišete.

GARMIN vivoactive 4s, Black/Slate video

GARMIN vivoactive 4s, Black/Slate video
Komentari i ocjene kupaca "GARMIN vivoactive 4s, Black/Slate"

Prosječna ocjena: 0,00 od 5 temelji na 0 ocjena.

Ako ste proizvod već kupili, veselit će nas Vaše mišljenje!

Slični proizvodi
Video Slika proizvoda: GARMIN vivoactive 4S

GARMIN vivoactive 4S

Dostupan za isporuku
2.190,00 kn Dodaj u košaricu